Waarom kiezen voor onze zelfstandige thuisverpleging?

GEEN "SNELLE" THUISVERPLEGING, MAAR GOEDE THUISVERPLEGING, ZO SNEL ALS MOGELIJK !

Persoonlijke aanpak

Wil je een thuisverpleegkundige die je persoonlijk benadert, kies dan voor onze groepspraktijk van zelfstandig verpleegkundigen, aktief in de regio Bredene,Oostende, Oudenburg en De Haan!

Wij zijn een kleine groepspraktijk van zelfstandig thuisverpleegkundigen, die instaat voor het totaalpakket aan verpleegkundige zorgen dat u nodig hebt. 

Door onze groepspraktijk bewust kleinschalig te houden, krijgt u steeds dezelfde verpleegkundigen over de vloer. Wij maken graag tijd om onze patiënten tot in de puntjes te verzorgen, bieden een luisterend oor,… zodat er gemakkelijk een vertrouwensband ontstaat. 

Steeds bereikbaar

U kan de groepspraktijk steeds rechtstreeks bereiken, elke dag, tijdens of buiten de kantooruren. Zijn we er even niet, neem dan even later contact op met ons of laat een boodschap na op het antwoordapparaat: wellicht kunnen we uw oproep niet onmiddellijk beantwoorden omdat we met onze volle aandacht bezig zijn met een klant, met administratie,…

Wij werken elke dag, en ook in het weekend wordt u met dezelfde nauwkeurigheid verzorgd als in de week. Onze avondronde loopt tot 20-21 uur, zodat wie dit wenst ook wat later op de avond kan verzorgd worden.

Samenwerking met andere zorgverstrekkers

We onderhouden een nauw contact en overleggen indien nodig met alle andere zorgverstrekkers en professionele hulpverleners rondom je die bezig zijn met jouw gezondheid en jouw welzijn: je huisarts, je apotheker, je kinesitherapeut, de geneesheer-specialist uit het ziekenhuis, de maatschappelijk werkers van de sociale dienst van je ziekenfonds, …

Binnen de groepspraktijk verenigen we verpleegkundigen met enkele verpleegkundige specialisaties. Die verpleegkundigen hebben zich in een domein verdiept, en kunnen je daar nog verder helpen. Het verpleegteam rond je blijft hetzelfde, maar onderling overleggen we dan jouw situatie.

Wij volgen op regelmatige basis bijscholingen, over de meest uiteenlopende onderwerpen (wondverzorging, medicatietoediening, verpleegkundige aandachtspunten na borstchirurgie, …) en zorgen er op die manier voor dat we steeds bijblijven met nieuwe technieken. Zo staan we in voor een hoge kwaliteit van de uitgevoerde zorgen.

Ons team houdt op regelmatige basis een groepsoverleg, om onze werking en dienstverlening verder te optimaliseren.

Wij komen discreet bij u aan huis: onze wagens zijn niet voorzien van allerlei tekst, logo’s of reclame. Niemand hoeft te weten dat er verpleging bij u aan huis komt.

De mutualiteit waarbij u bent aangesloten is voor ons niet van belang: wij verzorgen patiënten van alle mutualiteiten. We zijn ook onderworpen aan dezelfde financiële regeling als alle andere diensten voor thuisverpleging (toepassen van de officiële RIZIV-tarieven, zie “Betaling”), en hebben ook dezelfde verplichtingen, zoals het bijhouden van dossiers, het volgen van bijscholing op regelmatige basis, ... .