Werking

Uitvaartverzorgers Annick en Gregory uit Oudenburg verzorgen uitvaarten in Oudenburg, Bredene, Oostende en alle omliggende gemeenten.Wij brengen uw overledene dus ook zelf over vanaf de plaats van overlijden. Dit kan bij thuis zijn, in de ziekenhuizen binnen de regio (Oostende, Brugge), maar ook buiten onze regio.

Zelf wonen wij in Oudenburg. Door onze aanwezigheid in het uitvaartcentrum zijn wij dan ook een gemakkelijk aanspreekpunt voor de inwoners van Oudenburg. Ook met Bredene en Oostende hebben wij een grote affiniteit, daar wij allebei afkomstig zijn uit Bredene en onze studentenjaren grotendeels doorbrachten in Oostende.

Ook onze praktijk voor thuisverpleging is voornamelijk aktief in de regio Oudenburg - Bredene - Oostende. Wij willen wel benadrukken dat beide dienstverleningen (thuisverpleging en uitvaartzorg) los van elkaar staan. U kan zowel voor de thuisverpleging afzonderlijk, als voor de uitvaartzorg afzonderlijk, op ons beroep doen.

Onze dienstverlening beperkt zich uiteraard niet tot de regio waar wij gevestigd zijn: iedereen wordt door ons geholpen!

Sinds mei 2020 is ons uitvaartcentrum te Oudenburg open. In ons uitvaartcentrum kunnen wij de overledene verzorgen en opbaren. In onze drie ruime rouwkamers kunnen nabestaanden de overledene komen groeten. In onze aula kunnen diensten doorgaan tot 70 personen. Er is een winkelgedeelte voor het uitkiezen van kisten, urnen en een selectie van mini-urnen en asjuwelen.